Plants vs. Zombies 2

Plants vs. Zombies 2 voor Android

Zombies, tijdreizen en tower defense

Plants vs. Zombies 2: It's About Time is het vervolg op het razendpopulaire tower defense spel waarin alles draait om tuinieren.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Verschillende werelden en levels
  • Makkelijk te spelen
  • Leuke, gesture-based power-ups
  • Veel uitdagingen
  • Leuke mini-games
  • Erg grappig

TEGEN

  • Niet bijster origineel

Excellent
9

Plants vs. Zombies 2: It's About Time is het vervolg op het razendpopulaire tower defense spel waarin alles draait om tuinieren.

Oorlog met groene vingers

Het idee van Plants vs. Zombies 2: It's About Time is het uitschakelen van zombies door je strategisch een weg te tuinieren door verschillende landen in verschillende tijden. Het spel heeft drie werelden: Ancient Egypt, Pirate's Booty en Big Bad Butte (een Wild West-wereld), waardoor Plants vs. Zombies 2 enorm gevarieerd is en ook echt verschilt van het eerste deel.

Elke wereld van Plants vs. Zombies 2: It's About Time heeft verschillende levels, die je één voor één uitspeelt. Nieuwe levels speel je ook vrij door in-app aankopen. Om nieuwe werelden te bereiken moet je sterren verzamelen. Deze krijg je door bepaalde doelen te bereiken.

\n

De gameplay van Plants vs. Zombies 2: It's About Time is min of meer hetzelfde als in de eerste versie. Je hebt een verzameling planten tot je beschikking die je gebruikt om te voorkomen dat de zombies je huis bereiken. Zonnebloemen zorgen voor zon, die je nodig hebt om planten te gebruiken.

Als je het eerste deel van Plants vs. Zombies hebt gespeeld, dan komen vel van de planten je bekend voor, zoals de pea shooters, ontploffende aardappels en andere oude favorieten. Er zijn in dit nieuwe deel ook een aantal nieuwe planten toegevoegd, zoals de ijsbergsla die zombies bevriest, Bonk Choy die ze knock-out slaat en Bloomerang, die bloemblaadjes op de vijand afvuurt.

De gameplay van Plants vs. Zombies 2: It's About Time draait grotendeels om het planten van je plantjes, maar er zijn een paar nieuwe toevoegingen om je te helpen de zombies te vernietigen. Met plantenvoedsel maak je planten extra sterk - zo vuren de pea shooters als machinegeweren, knallen de kroppen sla uit elkaar als bommen en genereren de zonnebloemen extra veel zon. Je krijgt plantenvoedsel als je bepaalde zombies uitschakelt of je koopt ze met in-app geld.

Daarnaast zijn er ook power-ups beschikbaar in Plants vs. Zombies 2: It's About Time. Deze staan onderaan het scherm te wachten tot het echt moeilijk wordt. Je kunt er zombies mee fijnknijpen, van het scherm afgooien of ze elektrocuteren. Erg grappig, maar elke power-up kost aardig wat geld, dus wees er voorzichtig mee.

De zombies zijn net zo gemeen en chagrijnig als altijd. In Plants vs. Zombies 2: It's About Time zijn er specifieke zombies voor elk leven (mummie-zombies in het oude Egypte, piratenzombies in de piratenwereld). Alle zombies gedragen zich weer anders en schakel je op een andere manier uit.

Zombies afslachten

Heb je het eerste deel van Plants vs. Zombies al gespeeld, dan pak je Plants vs. Zombies 2: It's About Time zo weer op. Voor nieuwe spelers is er een handige tutorial, die ervaren spelers gelukkig kunnen overslaan.

Als er een nieuwe gameplay element wordt geïntroduceerd (zoals plantenvoedsel of power-ups), dan krijg je een interactieve tutorial om de bediening te leren. De power-ups in Plants vs. Zombies 2: It's About Time speel je bijvoorbeeld met touch gestures, wat erg leuk is. Pinch zombies om ze te pletten, veeg ze weg om ze van het scherm te gooien of tik op ze om ze te elektrocuteren.

Goede graphics

 
Plants vs. Zombies 2: It's About Time ziet er meer gestroomlijnd uit dan het eerste deel en zowel de animatie als het detail in de planten en de zombies zijn lekker opgepoetst. Het spel is nog steeds erg grappig. De zombies zien er komisch uit en de dialogen tussen Crazy Dave en de tijdreizende caravan Penny zijn ronduit hilarisch.

Ook de soundtrack is verbeterd in Plants vs. Zombies 2: It's About Time. Het klassieke melodietje is gebleven, maar is nu door een orkest uitgevoerd en is per level net iets anders.

Onze mening

 

De gameplay is niet heel erg veranderd, maar de totale spelervaring in Plants vs. Zombies 2: It's About Time is meer gepolijst en meer gevarieerd dan in het eerste spel. Absoluut één van de leukste tower defense spellen voor iOS!

Meeste downloads Strategiespellen voor android

Plants vs. Zombies 2

Download

Plants vs. Zombies 2 7.1.3

Beoordelingen about Plants vs. Zombies 2

Promotie×